Privacy Policy

 

Bakker Bolhuis. Gevestigd te Jubbega, Jelle van Damweg 25, zal de privacy van alle gebruikers van haar site waarborgen en wij zullen ten alle tijden de persoonlijke informatie die u aan ons verschaft vertrouwelijk behandelen. Wij zullen uw gegevens slechts gebruiken om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Bakker Bolhuis zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Bakker Bolhuis gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

Als u een besteling of offerteaanvraag plaatst, hebben wij uw naam, Emailadres en afleveradres nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden. Om het bestellen en het proces van offerteaanvragen bij Bakker Bolhuis zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens tot betrekking tot uw bestelling of offerteaanvraag en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website persoonlijker maken. Wij kunnen uw Emailadres gebruiken om u informatie te verschaffen over de ontwikkeling van onze website en speciale aanbiedingen en acties.

Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en Emailadres. Deze gegevens gebruiken wij om een actie uit te voeren, de prijswinnaars bekent te maken, en de respons op onze marketingacties te meten.

Bakker Bolhuis verkoopt uw gegevens niet

Persoonlijke gegevens zullen nooit aan derden verkocht worden en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen indien deze betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en de door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Wijzigingen

Bakker Bolhuis behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacystatement. Check daarom regelmatig het privacystatement voor eventuele aanpassingen. Deze versie is van 25 mei 2018

Vragen

Als u nog vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact opnemen met Bakker Bolhuis via Emailadres: info@eko-bakkerij-bolhuis.nl

 

 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

10.07 | 12:36

Thank you Bakkerij Bolhuis! I have finally found the perfect, dark bread. It's really amazing.

...
19.02 | 09:11

Wij kunnen wel krentenbrood zonder zout maken.
Roggebrood wordt moeilijker.
bel ons gerust 0516-461312

...
18.02 | 22:40

hallo, gebruikte tot nu toe altijd desembrood maar nu zou ik minder zout moeten innemen hebben jullie ook rogge brood of krentenbrood zonder zout?

...
31.01 | 19:46

ik kan het heldenbrood niet in uw webwinkel vinden??

...
Je vindt deze pagina leuk